Page 2 of 2

.

Posted: 04 Jun 2004, 20:59
by Sull
about the server file yu have to go into script/Warps/
and edit New_zone_aread
commant all the new_zone01 line with "//"

Posted: 04 Jun 2004, 23:06
by ElvenProgrammer
Thank you Sull!

Posted: 05 Jun 2004, 08:34
by ElvenProgrammer
I still can't acce char server maybe there are some errors in the code?

.

Posted: 05 Jun 2004, 18:20
by Sull
ah i think i found the problem,thats was the ip into the config of vidar,im using an internal one =P

Posted: 06 Jun 2004, 11:07
by ElvenProgrammer
I tried again but the server seems to be down (also vam doesn't work).
I suggest you to disable the warp portal if you don't want the people to go too much around

.

Posted: 06 Jun 2004, 17:56
by Sull
thats why i am not on windows lol =P

.

Posted: 06 Jun 2004, 17:56
by Sull
or maybe im a bad admin...

Posted: 09 Jun 2004, 23:31
by Genis
lol, is it still down?

.

Posted: 10 Jun 2004, 00:52
by Sull
i think i will be down for a while,i have to set an external ip into vidar.ini to make it work trough the net but i got a dynamic ip a dns and vidar dont look to be able to take an hostname as an argument

Posted: 10 Jun 2004, 01:58
by Genis
yea, i was trying to get a server working also, ran into the same issue with my router, only can get it running locally. O well, im sure we will get it goin soon

Posted: 11 Jun 2004, 14:28
by ElvenProgrammer
Maybe I didn't catch the question, but if the problem is you have a dynamic ip (as I have) with a dynamic dns you should set Addressing=1 in vidar.ini and ip=youraddress.com (ip=themanaworld.homeip.net for my server)