no music sound. settings "reset windows" does nothing.

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
Pedom
Newly Registered User
Posts: 3
Joined: 29 Apr 2014, 02:04

no music sound. settings "reset windows" does nothing.

Post by Pedom » 17 May 2014, 17:10

no music sound for me. and settings "reset windows" button does nothing. im at the beginning of the game still at tutorial.
4144
Client Developer
Client Developer
Posts: 946
Joined: 03 Aug 2009, 12:57

Re: no music sound. settings "reset windows" does nothing.

Post by 4144 » 17 May 2014, 18:17

Pedom wrote:no music sound for me. and settings "reset windows" button does nothing. im at the beginning of the game still at tutorial.
If you have old client install, need enable in settings in audio tab option "download music" and allow client to download all updates.

What client you using? and what version?

No music or no sound?

Is you allow client to download all updates?
Pedom
Newly Registered User
Posts: 3
Joined: 29 Apr 2014, 02:04

Re: no music sound. settings "reset windows" does nothing.

Post by Pedom » 17 May 2014, 18:55

4144 wrote:
Pedom wrote:no music sound for me. and settings "reset windows" button does nothing. im at the beginning of the game still at tutorial.
If you have old client install, need enable in settings in audio tab option "download music" and allow client to download all updates.

What client you using? and what version?

No music or no sound?

Is you allow client to download all updates?
im using the current version I download 2 days ago. reinstalled and it worked. but the settings "reset windows" button still does nothing, this is very important to change back changed things. fix?
4144
Client Developer
Client Developer
Posts: 946
Joined: 03 Aug 2009, 12:57

Re: no music sound. settings "reset windows" does nothing.

Post by 4144 » 17 May 2014, 21:28

Pedom wrote: im using the current version I download 2 days ago. reinstalled and it worked. but the settings "reset windows" button still does nothing, this is very important to change back changed things. fix?
It should only change windows positions.
But you can change positions/sizes by self with mouse.
Post Reply