Page 1 of 1

Crashed the game and my char

Posted: 10 Jun 2007, 18:11
by Nickman
I managed to crash my game AND my character in one shot! :D.

I was going towards the village to the WEST of TMW I was passed the desert, then there is some kind of forest with black scorpions and snakes.
When I wanted to exit that part I got attacked by a creature but didn't die (I think) and I was just at the transfer point, now when I should have gotten transfered to the new zone, my game crashed...

I think the server saved my current location at that point but now when I log in, the game crashes immediatly...

The account name is Nickman...

Some hlep? :)

Posted: 11 Jun 2007, 09:18
by ElvenProgrammer
Please report the content of your log.

Posted: 11 Jun 2007, 10:01
by Nickman

Posted: 13 Jun 2007, 14:00
by Bjørn
Meh, we should make it log the version as well... It looks like you're still using 0.0.22.2? Does the crash also occur with 0.0.23?

Posted: 15 Jun 2007, 13:34
by Nickman
I just installed the 0.0.23 version and went out to check some particle effects.

And then it crashed...

Posted: 16 Jun 2007, 19:16
by Bjørn
Please report the content of your log.

Posted: 17 Jun 2007, 08:41
by Nickman
Bjørn wrote:Please report the content of your log.
I'm guessing you didn't like the one in the third post... :p

Here it is again : http://fenix.cmi.ua.ac.be/~p051401/files/tmw.log

Still can't play, I tried yesterday...

Posted: 17 Jun 2007, 12:12
by Bjørn
Nickman wrote:
Bjørn wrote:Please report the content of your log.
I'm guessing you didn't like the one in the third post... :p

Here it is again : http://fenix.cmi.ua.ac.be/~p051401/files/tmw.log

Still can't play, I tried yesterday...
The one in the third post was from a version before 0.0.23, so I asked you to upgrade. You then report that it's still crashing after upgrading. I expect a new log from you, not again the log from the old version.

(Note that on Windows, the location of the log file has changed in 0.0.23. It is now stored in your user directory, like on other operating systems.)

Posted: 18 Jun 2007, 21:48
by Nickman
Oh, sorry, I didn't know it was located somewhere else... My bad ;).

I checked the other log and found out that it was the custum particle effect I had placed there (the beehive)
So my problem is solved, stupid I didn't think of this earlier...

If you would like to know, this is the end of the log file:

Code: Select all

[17:26:24.01] - Loading object name: graphics/particles/beehive.particle.xml type: PARTICLE_EFFECT at 1232:1088
[17:26:24.04] Loaded data/graphics/images/ambient/clouds.png
[17:26:24.17] Loaded C:\Users\Nickman\/.tmw/updates/minimaps-2935.zip/graphics/images/minimap_new_16-1.png
[17:26:24.18] Loaded C:\Users\Nickman\/.tmw\customdata/beehive_v3.zip/graphics/particles/beehive.particle.xml
[17:26:24.18] Loaded C:\Users\Nickman\/.tmw\customdata/beehive_v3.zip/graphics/particles/beehive.png
[17:26:24.18] Loaded C:\Users\Nickman\/.tmw\customdata/beehive_v3.zip/graphics/particles/bee.png
[17:26:24.18] Sound::startMusic() Playing "data/music/Magick - Small grass.ogg" -1 times
[17:26:24.50] 0 joysticks/gamepads found
The paths don't look good to me...

Thanks for helping ;).