Page 1 of 1

How to use a patch on a mac?

Posted: 15 Nov 2008, 00:59
by Soki
I would like to use this equip1.patch.

(0000401: Allow to use shortcut bar for equipment swapping)

is it possible on a mac? if yes how?

what do I have to do u be able to see my gloves on my character?


thank you!

Re: How to use a patch on a mac?

Posted: 15 Nov 2008, 01:33
by Jaxad0127
It would be easier to just compile the 0.0.26 release (or the current development version). YOu can download the source for 0.0.26 from our Source Forge download page.

Re: How to use a patch on a mac?

Posted: 15 Nov 2008, 11:26
by Soki
thx u, jax! <3

Re: How to use a patch on a mac?

Posted: 15 Nov 2008, 11:36
by Soki
jaxad0127 wrote:It would be easier to just compile the 0.0.26 release (or the current development version). YOu can download the source for 0.0.26 from our Source Forge download page.

latest version is still 0.0.25

http://sourceforge.net/project/platform ... _id=106790
>>>
Download tmw-0.0.25-osx.dmg NotesMirror
For Mac OS
Select a different platform? Windows, Mac OS, Linux

Re: How to use a patch on a mac?

Posted: 15 Nov 2008, 17:10
by Jaxad0127
Soki wrote:
jaxad0127 wrote:It would be easier to just compile the 0.0.26 release (or the current development version). YOu can download the source for 0.0.26 from our Source Forge download page.

latest version is still 0.0.25

http://sourceforge.net/project/platform ... _id=106790
>>>
Download tmw-0.0.25-osx.dmg NotesMirror
For Mac OS
Select a different platform? Windows, Mac OS, Linux
Which is why I said you'd need to compile it.