Page 1 of 1

I CANT TRADE

Posted: 28 Sep 2009, 10:24
by Habari
It says "trade cancelled for unknown reasons" , it started to happen to me yesterday and even if i re login it wont fix.

Re: I CANT TRADE

Posted: 28 Sep 2009, 10:30
by Booth
Having same problem here also.

Re: I CANT TRADE

Posted: 28 Sep 2009, 10:40
by swimmy
my mule have also, but Swimmy and Buster doesn't. strange :/

Re: I CANT TRADE

Posted: 28 Sep 2009, 12:19
by Jurgi
Sometimes happens. I've noticed, that sometimes you need to try several times, before succeed.

Re: I CANT TRADE

Posted: 28 Sep 2009, 14:34
by Jaxad0127
The person you're trying to trade with will have to relogin. We'll get this fixed for the next server update.

Re: I CANT TRADE

Posted: 30 Sep 2009, 08:36
by nyos
So where does the bug reside, sever or client, or is it a combination? Other than restarting every time one needs to trade, is there any preventative measure a player can take?

Re: I CANT TRADE

Posted: 30 Sep 2009, 14:53
by Jaxad0127
It's purely server side. The only thing you can do is not shop and have the other person trade you. This will be fixed with the next server update.