I can't open The Mana World 0.0.19

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
User avatar
ElvenProgrammer
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 2526
Joined: 13 Apr 2004, 20:11
Location: Italy
Contact:

Post by ElvenProgrammer » 13 Jun 2006, 10:04

That actually happens when either your SDL_image.dll.a or SDL_image.dll are not the right one. Where did you get them from?

Try to get those ones and tell me if they work:

http://themanaworld.homeip.net/tmw-svn/ ... mage.dll.a

http://themanaworld.homeip.net/tmw/SDL_image.dll
flipe
Peon
Peon
Posts: 32
Joined: 18 Oct 2005, 06:16

Post by flipe » 13 Jun 2006, 13:22

ElvenProgrammer wrote:That actually happens when either your SDL_image.dll.a or SDL_image.dll are not the right one. Where did you get them from?

Try to get those ones and tell me if they work:

http://themanaworld.homeip.net/tmw-svn/ ... mage.dll.a

http://themanaworld.homeip.net/tmw/SDL_image.dll
sorry for the little bit information...

I am use a debian box, with kernel-2.6.16, all sdl dependencies in last version!

I am use this topic, because the problem is the same.

sorry.

:oops:
User avatar
ElvenProgrammer
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 2526
Joined: 13 Apr 2004, 20:11
Location: Italy
Contact:

Post by ElvenProgrammer » 13 Jun 2006, 14:59

You should then recompile SDL_image disabling at least png-shared during configure, this was the problem in windows anyway.
flipe
Peon
Peon
Posts: 32
Joined: 18 Oct 2005, 06:16

Post by flipe » 13 Jun 2006, 18:11

I try this, but not work, same problem still.

thanks!
User avatar
ElvenProgrammer
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 2526
Joined: 13 Apr 2004, 20:11
Location: Italy
Contact:

Post by ElvenProgrammer » 14 Jun 2006, 09:03

Double check you properly uninstalled previous versions first, then try to recompile configuring with only png enabled and disabling everything else.
flipe
Peon
Peon
Posts: 32
Joined: 18 Oct 2005, 06:16

Post by flipe » 20 Jun 2006, 13:23

I remove all and recompile, but do not work!

thanks!
Post Reply