Ubuntu: Strange bug...

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
User avatar
Pauan
Novice
Novice
Posts: 236
Joined: 15 Aug 2006, 08:28
Contact:

Ubuntu: Strange bug...

Post by Pauan » 18 Aug 2006, 10:04

Eh... the strangest thing happened to me. I had just been killed, and respawned at the usual place. When I tried to attack a monster, however, the usual Target word appeared above it's head, but no miss or hit markings appeared; it continued to walk away. I tried attacking another monster, with the same problem. After that, all the monsters stopped moving. I walked around a little, and suddenly noticed that the NPC who sells armor and weapons wasn't there! Please tell me this is a server upgrade or something of the like....

Not sure if it helps any, but this is the last message receieved:
0x0119 0 4096 0 1eea 67

My guess is that you guys are upgrading something or other, and that's why stuff starting messing up. That would also explain why there was nobody around...
Matt
Knight
Knight
Posts: 1746
Joined: 07 Aug 2004, 11:47
Location: Germany->Bavaria

Post by Matt » 18 Aug 2006, 11:17

Well i think you lagged or your internet connection shut down...just restart the client.
User avatar
Modanung
Knight
Knight
Posts: 1719
Joined: 20 May 2005, 16:51
Location: Groningen, The Netherlands
Contact:

Post by Modanung » 21 Aug 2006, 16:23

Yes, it's what happens when you loose the connection with the server.
If you're looking for 3D FOSS games be sure to check out LucKey Productions on itch.io
Post Reply