Kilt

All development of pixel art and graphics
Madcap
Novice
Novice
Posts: 156
Joined: Thu Nov 02, 2006 8:16 am
Location: Oregon

Post by Madcap » Sun Nov 19, 2006 6:01 am

So, how does the dev team envision making this garment available?

Ach Aye Mr. Box!!
User avatar
Saphy
Novice
Novice
Posts: 371
Joined: Thu Nov 09, 2006 7:32 pm

Post by Saphy » Tue Nov 21, 2006 1:36 am

Maybe it could use more shading like this?

ImageImage
Quiche_on_a_leash
Novice
Novice
Posts: 221
Joined: Fri Oct 20, 2006 5:44 pm

Post by Quiche_on_a_leash » Tue Dec 26, 2006 9:48 pm

*seasonal bump*
User avatar
BadMrBox
Novice
Novice
Posts: 281
Joined: Thu Mar 10, 2005 4:05 pm
Location: Sweden
Contact:

Post by BadMrBox » Wed Dec 27, 2006 11:53 am

I'm on it.
Image
User avatar
Saphy
Novice
Novice
Posts: 371
Joined: Thu Nov 09, 2006 7:32 pm

Post by Saphy » Mon Oct 15, 2007 4:51 am

Are you still making the kilt?

Anyway, I have created a rough scratch of the kilt:

Image

It looks kind of strange animated.
User avatar
originaljustin
Peon
Peon
Posts: 69
Joined: Tue Jan 30, 2007 12:39 am
Location: California

Post by originaljustin » Mon Oct 15, 2007 5:21 am

well this subject is over a year old so probably not.
Madcap
Novice
Novice
Posts: 156
Joined: Thu Nov 02, 2006 8:16 am
Location: Oregon

Post by Madcap » Mon Oct 15, 2007 7:04 am

Saphy wrote:Are you still making the kilt?

Anyway, I have created a rough scratch of the kilt:

Image

It looks kind of strange animated.
I think the strangeness you are referring to is that with its free-flowing movement, it appears to be made of silk or linen, as opposed to heavy wool. Maybe fewer frames and less range of movement?

Miss ya Saphy!!
User avatar
Modanung
Knight
Knight
Posts: 1719
Joined: Fri May 20, 2005 4:51 pm
Location: Groningen, The Netherlands
Contact:

Post by Modanung » Mon Oct 15, 2007 1:32 pm

It looks great. It's just not a kilt but a skirt I'm sure our female characters would love to wear.
The first frame of the player sprite sheet it the idle frame btw, it isn't used in the walking animation.
If you're looking for 3D FOSS games be sure to check out LucKey Productions on itch.io
User avatar
BadMrBox
Novice
Novice
Posts: 281
Joined: Thu Mar 10, 2005 4:05 pm
Location: Sweden
Contact:

Post by BadMrBox » Mon Oct 15, 2007 5:25 pm

I'm really feeling bad for not finishing the kilt, there is numerous reason's for that that I will not go into.

I have started up Gimp and will finish that kilt ASAP.
Image
Quiche_on_a_leash
Novice
Novice
Posts: 221
Joined: Fri Oct 20, 2006 5:44 pm

Post by Quiche_on_a_leash » Mon Oct 15, 2007 6:17 pm

Wow, this is a welcome blast from the past. :)
Don't rush now, BadMrBox ;)

Oh and nice skirt Saphy.
User avatar
Saphy
Novice
Novice
Posts: 371
Joined: Thu Nov 09, 2006 7:32 pm

Post by Saphy » Mon Oct 15, 2007 8:17 pm

Thanks people. I think I know what's the problem. I will fix it when I finished my exams.

And welcome back, BadMrBox and Madcap ^_^
User avatar
BadMrBox
Novice
Novice
Posts: 281
Joined: Thu Mar 10, 2005 4:05 pm
Location: Sweden
Contact:

Post by BadMrBox » Mon Oct 15, 2007 9:05 pm

Hm, I'm trying to look at my work so far ingame and what I'm doing is replacing the jeans sprites with the kilt but yet my character has the jeans ingame. That makes me angry, guess it has something to do with the .tmw folder.
Image
Quiche_on_a_leash
Novice
Novice
Posts: 221
Joined: Fri Oct 20, 2006 5:44 pm

Post by Quiche_on_a_leash » Mon Oct 15, 2007 9:32 pm

Make a zip file called whatever you like with the folder structure like
The Mana Worlds folder structure.

So make a folder called graphics and inside that sprites and then place your kilt in it (with the name of the jeans).
and then zip the graphics folder up and place the zip inside your customdata folder.
User avatar
BadMrBox
Novice
Novice
Posts: 281
Joined: Thu Mar 10, 2005 4:05 pm
Location: Sweden
Contact:

Post by BadMrBox » Mon Oct 15, 2007 10:00 pm

Hm, that doesn't work well for me. :?
Image
User avatar
AxlTrozz
Warrior
Warrior
Posts: 843
Joined: Sat Aug 05, 2006 12:12 am
Location: Now from TX

Post by AxlTrozz » Mon Oct 15, 2007 10:01 pm

Not sure, but has something to do with the update process, you need somehow skip the update...
Post Reply