Linking Error when compiling new server

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
Grohl
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: Sun Oct 14, 2007 5:41 am

Linking Error when compiling new server

Post by Grohl » Sun Oct 14, 2007 5:48 am

Hi, I pulled the code for the new server right off the svn and used the Code::Blocks project, and it seemed to have compiled fine, but I get an error when it tries to link everything. Does anyone know what could be wrong?

Code: Select all

Project   : TMWServ Accountserver
Compiler  : GNU GCC Compiler (called directly)
Directory : C:\TMW\tmwserv\
--------------------------------------------------------------------------------
Switching to target: default
Compiling: src\account-server\account.cpp
Compiling: src\account-server\accountclient.cpp
Compiling: src\account-server\accounthandler.cpp
Compiling: src\account-server\character.cpp
Compiling: src\account-server\dalstorage.cpp
Compiling: src\account-server\guild.cpp
Compiling: src\account-server\guildmanager.cpp
Compiling: src\account-server\main-account.cpp
Compiling: src\account-server\serverhandler.cpp
Compiling: src\chat-server\chatchannel.cpp
Compiling: src\chat-server\chatchannelmanager.cpp
Compiling: src\chat-server\chathandler.cpp
Compiling: src\common\configuration.cpp
Compiling: src\dal\dataprovider.cpp
Compiling: src\dal\dataproviderfactory.cpp
Compiling: src\dal\recordset.cpp
Compiling: src\dal\sqlitedataprovider.cpp
Compiling: src\net\connectionhandler.cpp
Compiling: src\net\messagein.cpp
Compiling: src\net\messageout.cpp
Compiling: src\net\netcomputer.cpp
Compiling: src\utils\logger.cpp
Compiling: src\utils\processorutils.cpp
Compiling: src\utils\stringfilter.cpp
Compiling: src\utils\timer.cpp
Compiling: src\utils\tokencollector.cpp
Compiling: src\utils\tokendispenser.cpp
Compiling: src\utils\wingettimeofday.cpp
Compiling: src\utils\xml.cpp
Linking console executable: accountserver.exe
/mingw/lib/crt2.o:crt1.c:(.text+0x167): undefined reference to `__cpu_features_init'
collect2: ld returned 1 exit status
Process terminated with status 1 (0 minutes, 14 seconds)
0 errors, 0 warnings
User avatar
ElvenProgrammer
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 2526
Joined: Tue Apr 13, 2004 8:11 pm
Location: Italy
Contact:

Post by ElvenProgrammer » Sun Oct 14, 2007 11:05 am

What compiler version are you using?
Post Reply