trade with 1 lvl job

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
User avatar
HellFire
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: Thu Jan 03, 2008 8:42 pm
Location: Russia

trade with 1 lvl job

Post by HellFire » Sat Jan 05, 2008 11:04 am

1 hero : Skill Basic 0
2 hero : Skill Basic > 0
2 can invite trade with 1
Bug?
User avatar
Eliott
Peon
Peon
Posts: 29
Joined: Sun Dec 30, 2007 11:10 am
Location: France

Post by Eliott » Sat Jan 05, 2008 11:42 am

it's not a bug ;)
2 can invite trade with 1 but 1 CAN'T invite trade with 2
no?
th¦$_¦$_m¥_DARK_$¦de
User avatar
HellFire
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: Thu Jan 03, 2008 8:42 pm
Location: Russia

Post by HellFire » Sat Jan 05, 2008 12:12 pm

Eliott wrote:it's not a bug ;)
2 can invite trade with 1 but 1 CAN'T invite trade with 2
no?
maybe
Post Reply