trade with 1 lvl job

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
User avatar
HellFire
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: 03 Jan 2008, 20:42
Location: Russia

trade with 1 lvl job

Post by HellFire » 05 Jan 2008, 11:04

1 hero : Skill Basic 0
2 hero : Skill Basic > 0
2 can invite trade with 1
Bug?
User avatar
Eliott
Peon
Peon
Posts: 29
Joined: 30 Dec 2007, 11:10
Location: France

Post by Eliott » 05 Jan 2008, 11:42

it's not a bug ;)
2 can invite trade with 1 but 1 CAN'T invite trade with 2
no?
th¦$_¦$_m¥_DARK_$¦de
User avatar
HellFire
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: 03 Jan 2008, 20:42
Location: Russia

Post by HellFire » 05 Jan 2008, 12:12

Eliott wrote:it's not a bug ;)
2 can invite trade with 1 but 1 CAN'T invite trade with 2
no?
maybe
Post Reply