Lost sprites?

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
User avatar
feline monstrosity
Novice
Novice
Posts: 430
Joined: 27 Apr 2008, 15:08
Location: Wales, UK

Lost sprites?

Post by feline monstrosity » 14 May 2008, 14:45

Help me, I'm being attacked by Errors!

Image
~Feline Monstrosity
User avatar
Crush
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 8046
Joined: 25 Aug 2005, 17:08
Location: Germany

Re: Lost sprites?

Post by Crush » 14 May 2008, 15:13

We recently had some trouble with automatic updates. Please restart TMW and let the updater finish. When the problem persists please post the contents of your tmw.log.
  • former Manasource Programmer
  • former TMW Pixel artist
  • NOT a game master

Please do not send me any inquiries regarding player accounts on TMW.


You might have heard a certain rumor about me. This rumor is completely false. You might also have heard the other rumor about me. This rumor is 100% accurate.
User avatar
feline monstrosity
Novice
Novice
Posts: 430
Joined: 27 Apr 2008, 15:08
Location: Wales, UK

Re: Lost sprites?

Post by feline monstrosity » 14 May 2008, 15:20

Yeah, it still happens.
My tmw.log won't all fit in one post. Should I copy from the top or from the bottom?
~Feline Monstrosity
User avatar
Crush
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 8046
Joined: 25 Aug 2005, 17:08
Location: Germany

Re: Lost sprites?

Post by Crush » 14 May 2008, 15:23

You could paste it on http://pastebin.ca/
  • former Manasource Programmer
  • former TMW Pixel artist
  • NOT a game master

Please do not send me any inquiries regarding player accounts on TMW.


You might have heard a certain rumor about me. This rumor is completely false. You might also have heard the other rumor about me. This rumor is 100% accurate.
User avatar
feline monstrosity
Novice
Novice
Posts: 430
Joined: 27 Apr 2008, 15:08
Location: Wales, UK

Re: Lost sprites?

Post by feline monstrosity » 14 May 2008, 15:29

~Feline Monstrosity
User avatar
Crush
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 8046
Joined: 25 Aug 2005, 17:08
Location: Germany

Re: Lost sprites?

Post by Crush » 14 May 2008, 15:43

[14:14:39.92] Warning: Failed to load graphics/sprites/monster-slime-green.xml: The system cannot find the file specified.
[14:14:39.92] Warning: Failed to load graphics/sprites/monster-scorpion-red.xml: The system cannot find the file specified.
These are files which should no longer be listed in monsters.xml because they have been replaced by newer versions which use dynamic recoloring. You also have a lot of missing inventory icons.

It seems to me like there is something wrong with your updates. Try to delete all files in the updates folder and restart. Also make sure that you have no customdata packages installed which could interfere with the latest updates.
  • former Manasource Programmer
  • former TMW Pixel artist
  • NOT a game master

Please do not send me any inquiries regarding player accounts on TMW.


You might have heard a certain rumor about me. This rumor is completely false. You might also have heard the other rumor about me. This rumor is 100% accurate.
User avatar
feline monstrosity
Novice
Novice
Posts: 430
Joined: 27 Apr 2008, 15:08
Location: Wales, UK

Re: Lost sprites?

Post by feline monstrosity » 14 May 2008, 16:14

Crush wrote:Try to delete all files in the updates folder and restart.
That worked. Thanks! :D
~Feline Monstrosity
Post Reply