lost iten! bug?

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
celso
Peon
Peon
Posts: 49
Joined: 13 Jul 2008, 00:29
Location: Portugal!!!!

lost iten! bug?

Post by celso » 25 Aug 2008, 14:54

after i make a trade whit falloutboy, i tried to equip my iten (florestbow) and sudently it has desapeared!
may be a bug?
User avatar
DeathKnight
Peon
Peon
Posts: 37
Joined: 19 Jul 2008, 03:47

Re: lost iten! bug?

Post by DeathKnight » 26 Aug 2008, 20:20

maybe the game doesn't like your improper spelling
"NO! its step, hip, step, pivot. Are you TRYING to piss off the volcano?"
celso
Peon
Peon
Posts: 49
Joined: 13 Jul 2008, 00:29
Location: Portugal!!!!

Re: lost iten! bug?

Post by celso » 26 Aug 2008, 22:25

DeathKnight wrote:maybe the game doesn't like your improper spelling
so what? i live in portugal! try to speak portuguese! its not easy for me to speak english! and unfortunetly, there is some people who dont understand that... :x
User avatar
bigglesworth
Novice
Novice
Posts: 211
Joined: 11 Nov 2007, 04:23
Location: Land of Ooo

Re: lost iten! bug?

Post by bigglesworth » 27 Aug 2008, 08:23

Celso, I have a suggestion.

If the button says 'use' for the item you wish to equip, do not try to use/equip the item.

Walk onto a different map and check your inventory window.

Hopefully, the 'use' button will say 'equip'.

Also, the English word to say is 'item', not 'iten'.
celso
Peon
Peon
Posts: 49
Joined: 13 Jul 2008, 00:29
Location: Portugal!!!!

Re: lost iten! bug?

Post by celso » 27 Aug 2008, 09:33

thanks for the help bigglesworth! i will do that :D
Post Reply