How to use a patch on a mac?

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
Soki
Peon
Peon
Posts: 5
Joined: Sat Nov 01, 2008 6:57 pm

How to use a patch on a mac?

Post by Soki » Sat Nov 15, 2008 12:59 am

I would like to use this equip1.patch.

(0000401: Allow to use shortcut bar for equipment swapping)

is it possible on a mac? if yes how?

what do I have to do u be able to see my gloves on my character?


thank you!
User avatar
Jaxad0127
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 4209
Joined: Thu Nov 01, 2007 6:35 pm
Location: Internet

Re: How to use a patch on a mac?

Post by Jaxad0127 » Sat Nov 15, 2008 1:33 am

It would be easier to just compile the 0.0.26 release (or the current development version). YOu can download the source for 0.0.26 from our Source Forge download page.
Image
Soki
Peon
Peon
Posts: 5
Joined: Sat Nov 01, 2008 6:57 pm

Re: How to use a patch on a mac?

Post by Soki » Sat Nov 15, 2008 11:26 am

thx u, jax! <3
Soki
Peon
Peon
Posts: 5
Joined: Sat Nov 01, 2008 6:57 pm

Re: How to use a patch on a mac?

Post by Soki » Sat Nov 15, 2008 11:36 am

jaxad0127 wrote:It would be easier to just compile the 0.0.26 release (or the current development version). YOu can download the source for 0.0.26 from our Source Forge download page.

latest version is still 0.0.25

http://sourceforge.net/project/platform ... _id=106790
>>>
Download tmw-0.0.25-osx.dmg NotesMirror
For Mac OS
Select a different platform? Windows, Mac OS, Linux
User avatar
Jaxad0127
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 4209
Joined: Thu Nov 01, 2007 6:35 pm
Location: Internet

Re: How to use a patch on a mac?

Post by Jaxad0127 » Sat Nov 15, 2008 5:10 pm

Soki wrote:
jaxad0127 wrote:It would be easier to just compile the 0.0.26 release (or the current development version). YOu can download the source for 0.0.26 from our Source Forge download page.

latest version is still 0.0.25

http://sourceforge.net/project/platform ... _id=106790
>>>
Download tmw-0.0.25-osx.dmg NotesMirror
For Mac OS
Select a different platform? Windows, Mac OS, Linux
Which is why I said you'd need to compile it.
Image
Post Reply