Jackets not equiping and duplicating

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Locked
proglottis
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: 21 May 2005, 14:57
Location: New Zealand
Contact:

Jackets not equiping and duplicating

Post by proglottis » 21 May 2005, 15:22

I traded some guy for a leather jacket and I can't equip it.

I figured I didn't meet some requirment, then I went down through that gate and all of a sudden i got an extra cotton and leather jacket, on returning through the gate i got another one of each jacket. It would happen everytime.

So, as you do, I figured I'd try get ridd of it via selling. I couldnt sell more than one. So i did, but apon returning to the shop i didnt get my cotton jacket as an option anymore, even though i had like 7 of them in my inventory.

So i quit, and when i loged on again, i had 1 leather jacket and no cotton jackets. Walking through the gate still duplicates my jacket and it still doesnt equip.

I'm using the linux 0.0.12 release on gentoo.

Cheers,
Proglottis
User avatar
ElvenProgrammer
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 2526
Joined: 13 Apr 2004, 20:11
Location: Italy
Contact:

Post by ElvenProgrammer » 21 May 2005, 15:39

Yeah is a known bug, I thought it was solved once, but it is clearly not...
We'll look into it...
User avatar
Bjørn
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 1430
Joined: 09 Dec 2004, 19:50
Location: North Rhine-Westphalia, Germany
Contact:

Post by Bjørn » 24 Jun 2005, 12:17

The equipment problem has been worked around. If the duplication still happens with 0.0.13, please file a new report.

Duplicate of Cant Equip Leather shirt
Locked