Installed through repository but not working?

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
kirky_D
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: Fri Oct 14, 2005 12:12 pm

Installed through repository but not working?

Post by kirky_D » Fri Oct 14, 2005 12:16 pm

Code: Select all

kirky@ubuntu:~$ tmw
tmw: error while loading shared libraries: libssl.so.0.9.8: cannot open shared object file: No such file or directory
kirky@ubuntu:~$
That's the error i get while trying to run The Mana World. I have had it installed on here before but had to reformat and now i cant gte it working again. I have tried installing libssl 0.9.8 with -shared as a config option to create shared libraries (i probably have that wrong)

I am using Ubuntu Breezy version.

Any one have any ideas as to what to do?

Cheers
User avatar
Bertram
Knight
Knight
Posts: 1026
Joined: Tue Sep 07, 2004 3:55 pm
Location: France

Ubuntu Vs. Debian...

Post by Bertram » Fri Oct 14, 2005 2:49 pm

A way to get rid of that problem
is to create a symbolic link leading to your existing libssl.so file.
The same is to be done to the libcrypto.so.

Ex :
ln -s libssl.so.0.9.8 libssl.so.<Ubuntu-Version>
in the folder of libs. (/usr/lib, I think.)

Anyway, something more precise will be added into the FAQ about it.
I would also add that Ubuntu isn't 100 % compatible with Debian, and to avoid problems, we'll put efforts in making a Ubuntu repository.

Thanks for reading,
kirky_D
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: Fri Oct 14, 2005 12:12 pm

Post by kirky_D » Fri Oct 14, 2005 3:56 pm

Unfortunately that didn't work. thanks for the help and the info though.

I'll keep trying and searching and see what i come up with.
Post Reply