[NOT A BUG] Can't view inventory.

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Locked
frazzled
Peon
Peon
Posts: 27
Joined: 20 Feb 2006, 16:56

[NOT A BUG] Can't view inventory.

Post by frazzled » 21 Feb 2006, 18:57

I was resizing my inventory (acct:malitice) and made it so small (about the size of the mouse cursor) that it won't let me make it bigger clicking on it just lets me move it.
User avatar
Platyna
Knight
Knight
Posts: 2213
Joined: 19 Nov 2005, 14:19
Location: Poland
Contact:

Post by Platyna » 21 Feb 2006, 19:26

Log off, remove your config.xml and log in.

Regards.
Zuzanna K. Filutowska
[The rest of this signature was censored by TMWC's "Freedom" and "Free speech".]
frazzled
Peon
Peon
Posts: 27
Joined: 20 Feb 2006, 16:56

Post by frazzled » 21 Feb 2006, 20:56

Thanks
User avatar
Bjørn
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 1430
Joined: 09 Dec 2004, 19:50
Location: North Rhine-Westphalia, Germany
Contact:

Post by Bjørn » 04 Mar 2006, 14:11

There is also a "reset window positions" button in the configuration dialog somewhere.

In the long term though, I'm sure we'll make the min and max window sizes work properly again.
Locked