[NOT A BUG] Can't view inventory.

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Locked
frazzled
Peon
Peon
Posts: 27
Joined: Mon Feb 20, 2006 4:56 pm

[NOT A BUG] Can't view inventory.

Post by frazzled » Tue Feb 21, 2006 6:57 pm

I was resizing my inventory (acct:malitice) and made it so small (about the size of the mouse cursor) that it won't let me make it bigger clicking on it just lets me move it.
User avatar
Platyna
Knight
Knight
Posts: 2213
Joined: Sat Nov 19, 2005 2:19 pm
Location: Poland
Contact:

Post by Platyna » Tue Feb 21, 2006 7:26 pm

Log off, remove your config.xml and log in.

Regards.
Zuzanna K. Filutowska
[The rest of this signature was censored by TMWC's "Freedom" and "Free speech".]
frazzled
Peon
Peon
Posts: 27
Joined: Mon Feb 20, 2006 4:56 pm

Post by frazzled » Tue Feb 21, 2006 8:56 pm

Thanks
User avatar
Bjørn
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 1430
Joined: Thu Dec 09, 2004 7:50 pm
Location: North Rhine-Westphalia, Germany
Contact:

Post by Bjørn » Sat Mar 04, 2006 2:11 pm

There is also a "reset window positions" button in the configuration dialog somewhere.

In the long term though, I'm sure we'll make the min and max window sizes work properly again.
Locked