php

Web discussions, including project website, forums, wiki, and others.
User avatar
knivey
Novice
Novice
Posts: 187
Joined: 05 Mar 2006, 04:01
Location: Your Base
Contact:

php

Post by knivey » 11 Apr 2006, 05:40

Sometimes when I click The Mana World Forum Index it downloads index.php (with the php code in it) to my desktop instead of loading the page think think ur servers php is screwed up.
All your base are belong to us.
User avatar
ElvenProgrammer
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 2526
Joined: 13 Apr 2004, 20:11
Location: Italy
Contact:

Post by ElvenProgrammer » 11 Apr 2006, 11:22

Had this one too, I cleaned firefox history and cache, and now it works perfectly.
User avatar
Crush
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 8046
Joined: 25 Aug 2005, 17:08
Location: Germany

Post by Crush » 11 Apr 2006, 14:01

it isn't a firefox problem. i got the same problem with opera. it occurs quite random (about every 2nd time) when accessing any page of the forum.
  • former Manasource Programmer
  • former TMW Pixel artist
  • NOT a game master

Please do not send me any inquiries regarding player accounts on TMW.


You might have heard a certain rumor about me. This rumor is completely false. You might also have heard the other rumor about me. This rumor is 100% accurate.
User avatar
knivey
Novice
Novice
Posts: 187
Joined: 05 Mar 2006, 04:01
Location: Your Base
Contact:

Post by knivey » 11 Apr 2006, 14:49

php is all done server side
All your base are belong to us.
User avatar
yosuhara
Warrior
Warrior
Posts: 583
Joined: 16 Mar 2006, 22:19
Location: Slovakia
Contact:

Post by yosuhara » 11 Apr 2006, 15:06

in my case it occurs every time. Now i can enter forum only in IE :x
i'm using firefox 1.5.0.1
Image
Image
Image
User avatar
Tarm
Novice
Novice
Posts: 336
Joined: 25 Mar 2006, 01:16
Location: Here

Post by Tarm » 11 Apr 2006, 15:43

It occurs everytime for me too.It's got to be the server.Started today and I've never had this problem before.

Using Mozilla Firefox 1.5.0.1
"I'm selfdestructive baby
But a friendly one" - Spiritual Beggars.
User avatar
Modanung
Knight
Knight
Posts: 1719
Joined: 20 May 2005, 16:51
Location: Groningen, The Netherlands
Contact:

Post by Modanung » 11 Apr 2006, 16:22

Never had this problem.

Mozilla Firefox 1.5.0.1
If you're looking for 3D FOSS games be sure to check out LucKey Productions on itch.io
HaLLanHype
Novice
Novice
Posts: 184
Joined: 10 Mar 2005, 01:58
Contact:

Post by HaLLanHype » 11 Apr 2006, 16:50

It did it for me yesterday. Im using IE 6 I think. Works fine today.
Matt
Knight
Knight
Posts: 1748
Joined: 07 Aug 2004, 11:47
Location: Germany->Bavaria

Post by Matt » 11 Apr 2006, 17:59

maci!!!

Would be very bad if that happens to files like config.php too...
User avatar
yosuhara
Warrior
Warrior
Posts: 583
Joined: 16 Mar 2006, 22:19
Location: Slovakia
Contact:

Post by yosuhara » 11 Apr 2006, 20:41

please do something, solve it
Image
Image
Image
User avatar
Verious
Peon
Peon
Posts: 42
Joined: 23 Apr 2005, 20:31
Location: Online
Contact:

Post by Verious » 11 Apr 2006, 22:40

There is a known issue with Firefox and Mozilla, where they (seemingly randomly) download files instead of rendering them. Check Bugzilla for more information.

I have no issues viewing the site in IE.

I'm not sure about Opera as I don't use this browser.
User avatar
knivey
Novice
Novice
Posts: 187
Joined: 05 Mar 2006, 04:01
Location: Your Base
Contact:

Post by knivey » 11 Apr 2006, 22:59

can we get a link to this on bugzilla

i'm still thinking it is a server bug because you also get the php code in the file which should be parsed by the server
All your base are belong to us.
User avatar
knivey
Novice
Novice
Posts: 187
Joined: 05 Mar 2006, 04:01
Location: Your Base
Contact:

Post by knivey » 11 Apr 2006, 23:34

ElvenProgrammer wrote:Had this one too, I cleaned firefox history and cache, and now it works perfectly.
seems to work
All your base are belong to us.
User avatar
Tarm
Novice
Novice
Posts: 336
Joined: 25 Mar 2006, 01:16
Location: Here

Post by Tarm » 12 Apr 2006, 01:13

Strange.Solved the problem for me too.Never had this bug before.
"I'm selfdestructive baby
But a friendly one" - Spiritual Beggars.
User avatar
yosuhara
Warrior
Warrior
Posts: 583
Joined: 16 Mar 2006, 22:19
Location: Slovakia
Contact:

Post by yosuhara » 12 Apr 2006, 01:42

everything seems to be ok now :shock:
Image
Image
Image
Post Reply