Error:Could not find graphics/sprites/item003.xml

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Locked
nabracho
Peon
Peon
Posts: 1
Joined: 31 Jan 2007, 02:07

Error:Could not find graphics/sprites/item003.xml

Post by nabracho » 31 Jan 2007, 02:14

when i enter in the game and start with my character tmw show Error:Could not find graphics/sprites/item003.xml, i search for the item in the sorce but i dont find them :cry: :cry: :cry:
what should i do?
User avatar
Modanung
Knight
Knight
Posts: 1719
Joined: 20 May 2005, 16:51
Location: Groningen, The Netherlands
Contact:

Post by Modanung » 31 Jan 2007, 12:17

What version do you have?
If you're looking for 3D FOSS games be sure to check out LucKey Productions on itch.io
User avatar
Bjørn
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 1430
Joined: 09 Dec 2004, 19:50
Location: North Rhine-Westphalia, Germany
Contact:

Post by Bjørn » 31 Jan 2007, 15:33

Note that our Mac binary is broken at the moment, as noted on the Downloads page. If you want to play TMW on Mac unfortunately you have to compile it yourself. Doing this is rather tricky, but some people have managed (although so far nobody has properly documented his experience with this).
User avatar
Modanung
Knight
Knight
Posts: 1719
Joined: 20 May 2005, 16:51
Location: Groningen, The Netherlands
Contact:

Post by Modanung » 31 Jan 2007, 20:25

Ah yes, he's a Mac user. :)
If you're looking for 3D FOSS games be sure to check out LucKey Productions on itch.io
Galerian
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: 22 Feb 2007, 13:33

Post by Galerian » 22 Feb 2007, 13:35

Hi!

When Mac user's can play Mana World without compile source code?
I don´t know compile and i would like to play.

Sorry for my bad English.

Thanks.
User avatar
Amethyst
Novice
Novice
Posts: 152
Joined: 14 Dec 2006, 23:56
Location: Earth

Post by Amethyst » 22 Feb 2007, 14:48

Galerian wrote:Hi!

When Mac user's can play Mana World without compile source code?
I don´t know compile and i would like to play.

Sorry for my bad English.

Thanks.
I'd imagine since Mac is based off Unix, you could try ./configure in a terminal window.
User avatar
Rotonen
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 3154
Joined: 08 Sep 2004, 20:48
Location: Espoo, Finland

Post by Rotonen » 22 Feb 2007, 15:16

This message used to be meaningful.
Locked