0.0.8a Problems

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
MuRkY sLaYeR
Peon
Peon
Posts: 11
Joined: Wed Dec 15, 2004 5:40 am
Location: Phoenix, Arizona
Contact:

0.0.8a Problems

Post by MuRkY sLaYeR » Tue Dec 28, 2004 8:39 am

Just downloaded the newest release, and I've encountered a problem. When I start the game up, the cursor doesn't move when I move my mouse. I am still able to type into the login text fields and switch between them using tab, but if I enter my login info and hit the enter key, the game freezes completely. Any help is appreciated, thanks :)
---
User avatar
maci
Warrior
Warrior
Posts: 507
Joined: Sun Dec 05, 2004 9:01 pm
Location: Germany
Contact:

Post by maci » Wed Dec 29, 2004 12:29 am

yeah this problem is allready posted

http://themanaworld.sourceforge.net/php ... .php?t=270
ElvenProgrammer wrote:Maci: don't be rude, we're here to help people ;)
Matt
Knight
Knight
Posts: 1746
Joined: Sat Aug 07, 2004 11:47 am
Location: Germany->Bavaria

Post by Matt » Wed Dec 29, 2004 1:21 pm

No, I have the "moving problem" only ingame
Matt
Knight
Knight
Posts: 1746
Joined: Sat Aug 07, 2004 11:47 am
Location: Germany->Bavaria

Post by Matt » Thu Dec 30, 2004 12:51 am

All problems were fixed with tmw-12282004.tar.gz :-)

But talking with NPCs is very buggy. (For every discussion a restart :-( )
MuRkY sLaYeR
Peon
Peon
Posts: 11
Joined: Wed Dec 15, 2004 5:40 am
Location: Phoenix, Arizona
Contact:

Post by MuRkY sLaYeR » Thu Dec 30, 2004 6:46 am

Hm, well I downloaded that file you said fixed everything, but what do I do with it?
---
Matt
Knight
Knight
Posts: 1746
Joined: Sat Aug 07, 2004 11:47 am
Location: Germany->Bavaria

Post by Matt » Thu Dec 30, 2004 12:10 pm

Extract? It's a archiv (like zip for windows is tar the standard for unix/linux)...
MuRkY sLaYeR
Peon
Peon
Posts: 11
Joined: Wed Dec 15, 2004 5:40 am
Location: Phoenix, Arizona
Contact:

Post by MuRkY sLaYeR » Thu Dec 30, 2004 7:31 pm

Yes, I extracted it with winRAR. Now it's a file called "tmw-12282004.tar[1]" What do I do with it?
---
Matt
Knight
Knight
Posts: 1746
Joined: Sat Aug 07, 2004 11:47 am
Location: Germany->Bavaria

Post by Matt » Thu Dec 30, 2004 7:39 pm

Extract :P
MuRkY sLaYeR
Peon
Peon
Posts: 11
Joined: Wed Dec 15, 2004 5:40 am
Location: Phoenix, Arizona
Contact:

Post by MuRkY sLaYeR » Thu Dec 30, 2004 11:38 pm

I extracted that as you said, and overwrote my current TMW files with those... still same problem. I type in my login info, and hit ENTER or press "OK" with the mouse, and the cursor and game both freeze.
---
Matt
Knight
Knight
Posts: 1746
Joined: Sat Aug 07, 2004 11:47 am
Location: Germany->Bavaria

Post by Matt » Thu Dec 30, 2004 11:50 pm

Mh... :-(
User avatar
maci
Warrior
Warrior
Posts: 507
Joined: Sun Dec 05, 2004 9:01 pm
Location: Germany
Contact:

Post by maci » Fri Dec 31, 2004 1:26 am

maybe try switching sreen mode
ElvenProgrammer wrote:Maci: don't be rude, we're here to help people ;)
MuRkY sLaYeR
Peon
Peon
Posts: 11
Joined: Wed Dec 15, 2004 5:40 am
Location: Phoenix, Arizona
Contact:

Post by MuRkY sLaYeR » Fri Dec 31, 2004 2:55 am

What happens now is this -
everything works fine, I type in my login info, hit OK... wait about 2 minutes and then finally a message pops up that says "could not connect to server". I tried switching "URL=" between the two URL's suggested in the other thread, but that didn't help at all. Ideas?
---
User avatar
Shura
Peon
Peon
Posts: 96
Joined: Tue Jun 15, 2004 2:36 am

Post by Shura » Fri Dec 31, 2004 8:56 am

did you actually modify "url=" or "host="? it's host that should be 'animesites.de' and port must be '6901'. can you try to ping this host or telnet the port?
Don't argue with idiots. They drag you down to their level and beat you with experience.
User avatar
maci
Warrior
Warrior
Posts: 507
Joined: Sun Dec 05, 2004 9:01 pm
Location: Germany
Contact:

Post by maci » Fri Dec 31, 2004 9:18 am

make sure you created your account ;)
ElvenProgrammer wrote:Maci: don't be rude, we're here to help people ;)
MuRkY sLaYeR
Peon
Peon
Posts: 11
Joined: Wed Dec 15, 2004 5:40 am
Location: Phoenix, Arizona
Contact:

Post by MuRkY sLaYeR » Fri Dec 31, 2004 9:51 pm

Yes I have created an account, but I made up a new one with _M after it anyway just in case. Here's my tmw.ini -

system=
keyboard=DE
language=
core_version=0.0.8
host=animesites.de
port=6901
screen=2.000000
sound=0
chatlog=chatlog.txt
stretch=0
remember=1.000000
username=eternalrabies_M
version=0.200000
url=http://animesites.de/

Still gives same error after about 2 minutes, "cannot connect to server".
---
Locked