IRC channel (help spot)

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Locked
User avatar
Magick
Novice
Novice
Posts: 187
Joined: 26 Feb 2005, 22:35
Location: Michigan
Contact:

IRC channel (help spot)

Post by Magick » 21 Apr 2005, 22:33

Well if your having trouble getting to the irc channel or dont know how do this. Go to google and search for Mirc (thats my favorite client) download that. Next you choose your nickname and everything. The mana world channel is at the server irc.freenode.net to get to a server type in /server server name so /server irc.freenode.net . Next you will need to join the channel. Go up to the top and click join channel and type in #manaworld Then a new window will show up and you will be in the channel. Hope this helps people that had problems.
User avatar
maci
Warrior
Warrior
Posts: 507
Joined: 05 Dec 2004, 21:01
Location: Germany
Contact:

Post by maci » 21 Apr 2005, 23:24

hmm
i dlded mirc .. but it doesnt run on my OS
ElvenProgrammer wrote:Maci: don't be rude, we're here to help people ;)
User avatar
Bjørn
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 1430
Joined: 09 Dec 2004, 19:50
Location: North Rhine-Westphalia, Germany
Contact:

Post by Bjørn » 22 Apr 2005, 23:34

Yeah same here. :-P
User avatar
maci
Warrior
Warrior
Posts: 507
Joined: 05 Dec 2004, 21:01
Location: Germany
Contact:

Post by maci » 23 Apr 2005, 01:27

hm yeah really weird

i double click on it and it ask me with which application i want to open it ...
do i have kinda virus on my pc ?
that happens with all .exe fies :/
magick pls help me
ElvenProgrammer wrote:Maci: don't be rude, we're here to help people ;)
User avatar
Magick
Novice
Novice
Posts: 187
Joined: 26 Feb 2005, 22:35
Location: Michigan
Contact:

Post by Magick » 23 Apr 2005, 02:18

wow with all .exe files? Thats umm...really weird. Maybe its time for a reformat maci just to make sure. Im not really a computer tech but thats really weird. If you dont know how to reformat just tell me and il guide you threw the process.
User avatar
Pajarico
Warrior
Warrior
Posts: 592
Joined: 28 Feb 2005, 20:29
Contact:

Post by Pajarico » 23 Apr 2005, 03:12

It happened to me once. I deleted the file asociation for exes. I can't remember how did I solve it :?
User avatar
Rotonen
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 3154
Joined: 08 Sep 2004, 20:48
Location: Espoo, Finland

Post by Rotonen » 24 Apr 2005, 10:14

Don't be mean towards the w32 audience.. :)
Locked