weird bug

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
User avatar
palaxius
Peon
Peon
Posts: 71
Joined: 23 Sep 2007, 09:51
Location: Zuid-Holland, Netherlands

weird bug

Post by palaxius » 01 Nov 2008, 00:05

ImageImage

is this weird or not, lol

hope theres a answer
Be nice and I will be nice back!

Exzenosis.
User avatar
Crush
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 8046
Joined: 25 Aug 2005, 17:08
Location: Germany

Re: weird bug

Post by Crush » 01 Nov 2008, 00:26

The red "Error" appears when a character has an item equipped which is unknown to your client. Please restart the client and make sure that the update process completes.

When the red "Error" does still appear then please search your tmw.log for lines which read that something from graphics/sprites could not be read or something about unknown item IDs (besides the stuff about missing attributes at startup) and post them here.
  • former Manasource Programmer
  • former TMW Pixel artist
  • NOT a game master

Please do not send me any inquiries regarding player accounts on TMW.


You might have heard a certain rumor about me. This rumor is completely false. You might also have heard the other rumor about me. This rumor is 100% accurate.
User avatar
Jaxad0127
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 4209
Joined: 01 Nov 2007, 18:35
Location: Internet

Re: weird bug

Post by Jaxad0127 » 01 Nov 2008, 00:32

Crush wrote:The red "Error" appears when a character has an item equipped which is unknown to your client. Please restart the client and make sure that the update process completes.

When the red "Error" does still appear then please search your tmw.log for lines which read that something from graphics/sprites could not be read or something about unknown item IDs (besides the stuff about missing attributes at startup) and post them here.
Please requip any equipment that isn't showing. A slight change was made and requires this.
Image
Post Reply