What is the reason for 9 minimum for stats versus 5?

Got something on your mind about the project? This is the correct place for that.
Forum rules
This forum is for feature requests, content changes additions, anything not a Bug in the software.
Please report all bugs on the Support Forums
Post Reply
User avatar
bigglesworth
Novice
Novice
Posts: 211
Joined: 11 Nov 2007, 04:23
Location: Land of Ooo

What is the reason for 9 minimum for stats versus 5?

Post by bigglesworth » 24 Nov 2008, 09:12

I performed a stat reset and now the minimum value is 9 for all attributes.

Previously, the minimum value was 5.

Those few points are the most valuable 'possession' in the game. Please return them to us.

Why 9? Why not 5? Why not 1? :p



(Edited because I misspelled 'possession'.)
Last edited by bigglesworth on 03 Dec 2008, 01:39, edited 1 time in total.
User avatar
Rotonen
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 3154
Joined: 08 Sep 2004, 20:48
Location: Espoo, Finland

Re: What is the reason for 9 minimum for stats versus 5?

Post by Rotonen » 24 Nov 2008, 18:17

I'd also like to see the option of resetting everything to 1. This could also cost more.
This message used to be meaningful.
User avatar
Jaxad0127
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 4209
Joined: 01 Nov 2007, 18:35
Location: Internet

Re: What is the reason for 9 minimum for stats versus 5?

Post by Jaxad0127 » 24 Nov 2008, 18:49

Reseting below 5 could cause problems, as I think it's assumed that everything will be at least 5.
Image
Quiche_on_a_leash
Novice
Novice
Posts: 221
Joined: 20 Oct 2006, 17:44

Re: What is the reason for 9 minimum for stats versus 5?

Post by Quiche_on_a_leash » 24 Nov 2008, 19:30

My Int and luck are both 1, I had a stat reset back in christmas '06. [clicky]

I haven't had any problems with it.
User avatar
fate
Novice
Novice
Posts: 402
Joined: 20 Mar 2008, 15:34

Re: What is the reason for 9 minimum for stats versus 5?

Post by fate » 25 Nov 2008, 00:45

Hi,

sorry about that-- this was an unintended side effect of a fix to a GM command. It should be fixed after the next server reset.

-- fate
Post Reply