Can't move at all

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
User avatar
Sato
Peon
Peon
Posts: 3
Joined: Fri Mar 13, 2009 5:16 am
Contact:

Can't move at all

Post by Sato » Fri Mar 13, 2009 5:22 am

Hi I don't know if this is a Linux problem or just a bug in the game but I recently went into this cave, I'm not sure of the location, it's near by all the wood heads and I was entering this cave underground and it kicked me back out and said some kind of message but before I got the chance to read it, it went away and now I'm stuck by the right side of the entrance of the casve and I can't move anywhere.

I'm not sure if people have had this same problem or not but I couldn't find it on the forum and not being able to move or play is kinda annoying, can anyone please help me out, is there a way to respond without dieing or do I need an administrators help?

Please get back with me on this, I kinda have no other game to play since I'm using Linux and I like this game.

Thank you.
User avatar
Jaxad0127
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 4209
Joined: Thu Nov 01, 2007 6:35 pm
Location: Internet

Re: Can't move at all

Post by Jaxad0127 » Fri Mar 13, 2009 5:31 am

What version of the client are you running?
Image
User avatar
Sato
Peon
Peon
Posts: 3
Joined: Fri Mar 13, 2009 5:16 am
Contact:

Re: Can't move at all

Post by Sato » Fri Mar 13, 2009 5:37 am

I'm just running the one I've been using for Linux Ubuntu.

I've noticed theres been changes going around but I'm on the mana world server so...

I'm not really sure what your asking for, I just downloaded the one for Unix or Linux as it's well known.

You know what, never mind guys, sorry to make a big fuss, something happened and I got out of the stuck.

Thanks for your concerns.

I'll go a head and show you the area though.

http://img.photobucket.com/albums/v724/ ... shot-2.jpg
User avatar
Jaxad0127
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 4209
Joined: Thu Nov 01, 2007 6:35 pm
Location: Internet

Re: Can't move at all

Post by Jaxad0127 » Fri Mar 13, 2009 1:10 pm

When you start the client, what does it say in the upper right corner?
Image
User avatar
Sato
Peon
Peon
Posts: 3
Joined: Fri Mar 13, 2009 5:16 am
Contact:

Re: Can't move at all

Post by Sato » Fri Mar 13, 2009 2:12 pm

oh I see... This client is no longer supported please upgrade to 0.0.26
User avatar
Jaxad0127
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 4209
Joined: Thu Nov 01, 2007 6:35 pm
Location: Internet

Re: Can't move at all

Post by Jaxad0127 » Fri Mar 13, 2009 2:22 pm

Please. That is likely your problem.
Image
Post Reply