mana world infected???

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Locked
User avatar
LeoStrife
Peon
Peon
Posts: 31
Joined: 21 May 2005, 11:10
Location: America... bet ya cant find me

mana world infected???

Post by LeoStrife » 02 Jun 2005, 18:24

i dont know what happened but while redownloading the mana world...
lol i put it in a file that i wasnt gonna delete and then i decided to delete it so i had to...

but anyways last night i just got done downloading and while playing my comp crashed and i only got it going again by hours of safe mode scanning... of course my virus scanner is out dated so i didnt get the name of the virus but atleast its gone now... might want to check it out... no i have not visited any other sites while, before, or after downloading mana world... also picked up 1 spy ware file
come and visit me peeps at:
http://www.myspace.com/LeoStrife
User avatar
Bjørn
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 1430
Joined: 09 Dec 2004, 19:50
Location: North Rhine-Westphalia, Germany
Contact:

Post by Bjørn » 03 Jun 2005, 01:27

Although it's not likely to be TMW, of course it's not impossible. But I'm sure ElvenProgrammer, who makes the Windows installers, is scanning his system on virusses and probably also the installer specifically before releasing it. We've had a virus report before, by somebody who didn't know where to post it:

http://themanaworld.org/phpBB2/viewtopic.php?t=539
User avatar
LeoStrife
Peon
Peon
Posts: 31
Joined: 21 May 2005, 11:10
Location: America... bet ya cant find me

Post by LeoStrife » 03 Jun 2005, 04:47

well TMW is running fine... seems no permanent damage than it wasted my time... for anybody else that might have a problem here jus go in safe mode and scan if that doesn't work.... do what i did and delete to ur hearts desire(lol i had too many files so i thought not only scanning i mys well delete my older rarely used games)
come and visit me peeps at:
http://www.myspace.com/LeoStrife
User avatar
ElvenProgrammer
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 2526
Joined: 13 Apr 2004, 20:11
Location: Italy
Contact:

Post by ElvenProgrammer » 03 Jun 2005, 18:08

Sure I scan all the setup files before releasing, but I only have access to free antivirus software and up to date version of Mc Afee so if someone wants to scan them to be sure, feel free to.
User avatar
maci
Warrior
Warrior
Posts: 507
Joined: 05 Dec 2004, 21:01
Location: Germany
Contact:

Post by maci » 03 Jun 2005, 22:48

maybe you should use another kind of setup routine...

.. i dun evn know if this routine is free (as in speech)
ElvenProgrammer wrote:Maci: don't be rude, we're here to help people ;)
User avatar
ElvenProgrammer
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 2526
Joined: 13 Apr 2004, 20:11
Location: Italy
Contact:

Post by ElvenProgrammer » 03 Jun 2005, 23:03

Yes it's free
Locked