[Unregistered ID] My ID was deleted?

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
eumenr
Peon
Peon
Posts: 4
Joined: 17 Jul 2009, 10:46

[Unregistered ID] My ID was deleted?

Post by eumenr » 17 Jul 2009, 10:50

I wonder why after 3 days since my last login, the tmw shows me [Unregistered ID]. My characters missed and I cannot restore them any more. Is there any limit to login in 3 days?
User avatar
swimmy
Novice
Novice
Posts: 439
Joined: 17 Oct 2008, 09:53
Location: Japan
Contact:

Re: [Unregistered ID] My ID was deleted?

Post by swimmy » 17 Jul 2009, 11:00

is your account name correct?
try again.
who was...
eumenr
Peon
Peon
Posts: 4
Joined: 17 Jul 2009, 10:46

Re: [Unregistered ID] My ID was deleted?

Post by eumenr » 17 Jul 2009, 11:12

swimmy wrote:is your account name correct?
try again.
I tried but it doesn't work, the system only shows me [Unregistered ID] error.
User avatar
Jaxad0127
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 4209
Joined: 01 Nov 2007, 18:35
Location: Internet

Re: [Unregistered ID] My ID was deleted?

Post by Jaxad0127 » 17 Jul 2009, 16:41

Make sure you have the correct capitalization.
Image
User avatar
MasterKenobi
Novice
Novice
Posts: 319
Joined: 21 Sep 2008, 17:39

Re: [Unregistered ID] My ID was deleted?

Post by MasterKenobi » 17 Jul 2009, 22:39

jaxad0127 wrote:Make sure you have the correct capitalization.
and the correct server choice(if applicable).

MK
Many of the truths we cling to depend greatly on our own point of view.
eumenr
Peon
Peon
Posts: 4
Joined: 17 Jul 2009, 10:46

Re: [Unregistered ID] My ID was deleted?

Post by eumenr » 01 Aug 2009, 17:22

MasterKenobi wrote:
jaxad0127 wrote:Make sure you have the correct capitalization.
and the correct server choice(if applicable).

MK
Thank you for your replying, but the problem is still there.

My password and username are correct, but the same message is still sent. Even the server port is still the same...... I have only one server choice, I never change it. But nothing works. I get confused what happened? Just because I used another computer?
eumenr
Peon
Peon
Posts: 4
Joined: 17 Jul 2009, 10:46

Re: [Unregistered ID] My ID was deleted?

Post by eumenr » 01 Aug 2009, 17:37

eumenr wrote:
MasterKenobi wrote:
jaxad0127 wrote:Make sure you have the correct capitalization.
and the correct server choice(if applicable).

MK
Thank you for your replying, but the problem is still there.

My password and username are correct, but the same message is still sent. Even the server port is still the same...... I have only one server choice, I never change it. But nothing works. I get confused what happened? Just because I used another computer?
Thank you for trying helping me. I finally got the problem fixed.
First, I run this program in Windows XP and create my account.
Next, I run this program in Mac OS X, and type my username. Then, the [Unregistered ID] showed up. So I think my ID had been deleted. However, it isn't.
When I return to XP, it is still there. So I observed the program in Mac OS X and found that there is an additional space in default Name input box. I didn't click delete before I tried to type my username. Therefore, the server identified me as [ username]. That's the cause here!!! Thank you for your replying and support here. I hope there is nobody getting troubles from this default "space" in the future.
Post Reply