Couldn't load login_wallpaper.png

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
Cabrunco
Peon
Peon
Posts: 4
Joined: Tue Aug 16, 2005 3:22 am

Couldn't load login_wallpaper.png

Post by Cabrunco » Tue Aug 16, 2005 3:31 am

Someone knows what's happening?
the programs close, and the message "Couldn't load login_wallpaper.png"
User avatar
ElvenProgrammer
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 2526
Joined: Tue Apr 13, 2004 8:11 pm
Location: Italy
Contact:

Post by ElvenProgrammer » Tue Aug 16, 2005 11:17 am

I guess you didn't install it properly?
User avatar
Raven
Peon
Peon
Posts: 39
Joined: Mon Jul 11, 2005 9:06 pm
Location: Glasgow, Scotland

Post by Raven » Tue Aug 16, 2005 2:30 pm

either that or its corrupt or the wrong path?
User avatar
Modanung
Knight
Knight
Posts: 1719
Joined: Fri May 20, 2005 4:51 pm
Location: Groningen, The Netherlands
Contact:

Post by Modanung » Tue Aug 16, 2005 3:16 pm

Cabrunco wrote:Someone knows what's happening?
I think it can't load 'login_wallpaper.png'

This may be cause by the fact it isn't there.
If you're looking for 3D FOSS games be sure to check out LucKey Productions on itch.io
User avatar
ktm
Novice
Novice
Posts: 201
Joined: Thu Jul 14, 2005 10:24 am
Location: Vokietija

Post by ktm » Tue Aug 16, 2005 5:01 pm

get this and save it to "<your tmw directory>/data/graphics/images/". done.
Cabrunco
Peon
Peon
Posts: 4
Joined: Tue Aug 16, 2005 3:22 am

Post by Cabrunco » Tue Aug 16, 2005 8:04 pm

the file is there in /usr/local/share/tmw/data/graphics/images
still doesn't work
User avatar
Modanung
Knight
Knight
Posts: 1719
Joined: Fri May 20, 2005 4:51 pm
Location: Groningen, The Netherlands
Contact:

Post by Modanung » Tue Aug 16, 2005 10:06 pm

It also still gives the same error message?
If you're looking for 3D FOSS games be sure to check out LucKey Productions on itch.io
Cabrunco
Peon
Peon
Posts: 4
Joined: Tue Aug 16, 2005 3:22 am

Post by Cabrunco » Tue Aug 16, 2005 10:14 pm

yes that's the error
the file aways still there (sorry about english)
compiles ok, all libs are correctly intalled i guess...
that's the error :( i don't want play on windows....
thx everybody
Cabrunco
Peon
Peon
Posts: 4
Joined: Tue Aug 16, 2005 3:22 am

Post by Cabrunco » Wed Aug 17, 2005 12:19 am

I downgrade the physfs 1.1.0 to 1.0.1 and works ...
thx to people on irc chat for the tip!
nayr
Peon
Peon
Posts: 57
Joined: Thu Jul 28, 2005 9:09 pm
Contact:

Post by nayr » Wed Aug 17, 2005 10:25 pm

O_O

THAT WAS MY EXACT PROBLEM ON MACS!

*cheers*
User avatar
maci
Warrior
Warrior
Posts: 507
Joined: Sun Dec 05, 2004 9:01 pm
Location: Germany
Contact:

Post by maci » Thu Aug 18, 2005 11:04 am

so i guess the part which handles sucht stuff need some improvements
ElvenProgrammer wrote:Maci: don't be rude, we're here to help people ;)
Post Reply