Strange fuzzy display and collision problem

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
courtjus
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: 26 May 2009, 12:36

Strange fuzzy display and collision problem

Post by courtjus » 26 May 2009, 12:50

I'm stuck in a strange situation where the display I have doesn't seem to be the one used by collision detection so my character can work through walls but is sometime blocked by nothing and I have glitches too (see attachments)
Attachments
gkrellShoot_05-26-09_133516.jpg
gkrellShoot_05-26-09_133516.jpg (106.04 KiB) Viewed 497 times
gkrellShoot_05-26-09_133422.jpg
gkrellShoot_05-26-09_133422.jpg (105.79 KiB) Viewed 499 times
aroleon
Peon
Peon
Posts: 68
Joined: 10 May 2009, 14:18

Re: Strange fuzzy display and collision problem

Post by aroleon » 26 May 2009, 13:26

I've had that when testing maps locally and using the -u command-line argument to disallow updates. Are you running on a local server, or on local maps? Try cleaning junk out of ~/data/graphics/tiles and ~/data/maps if you have been playing (sorry, don't know where these are on non-Linux setups).
User avatar
Jaxad0127
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 4209
Joined: 01 Nov 2007, 18:35
Location: Internet

Re: Strange fuzzy display and collision problem

Post by Jaxad0127 » 26 May 2009, 13:48

Your client version is unsupported. Please update to 0.0.26 or (preferably) above.
Image
courtjus
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: 26 May 2009, 12:36

Re: Strange fuzzy display and collision problem

Post by courtjus » 26 May 2009, 16:57

aroleon : i didn't play with customisation
jaxad0127 : i'll try thi
Post Reply