Strange fuzzy display and collision problem

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Post Reply
courtjus
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: Tue May 26, 2009 12:36 pm

Strange fuzzy display and collision problem

Post by courtjus » Tue May 26, 2009 12:50 pm

I'm stuck in a strange situation where the display I have doesn't seem to be the one used by collision detection so my character can work through walls but is sometime blocked by nothing and I have glitches too (see attachments)
Attachments
gkrellShoot_05-26-09_133516.jpg
gkrellShoot_05-26-09_133516.jpg (106.04 KiB) Viewed 452 times
gkrellShoot_05-26-09_133422.jpg
gkrellShoot_05-26-09_133422.jpg (105.79 KiB) Viewed 454 times
aroleon
Peon
Peon
Posts: 68
Joined: Sun May 10, 2009 2:18 pm

Re: Strange fuzzy display and collision problem

Post by aroleon » Tue May 26, 2009 1:26 pm

I've had that when testing maps locally and using the -u command-line argument to disallow updates. Are you running on a local server, or on local maps? Try cleaning junk out of ~/data/graphics/tiles and ~/data/maps if you have been playing (sorry, don't know where these are on non-Linux setups).
User avatar
Jaxad0127
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 4209
Joined: Thu Nov 01, 2007 6:35 pm
Location: Internet

Re: Strange fuzzy display and collision problem

Post by Jaxad0127 » Tue May 26, 2009 1:48 pm

Your client version is unsupported. Please update to 0.0.26 or (preferably) above.
Image
courtjus
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: Tue May 26, 2009 12:36 pm

Re: Strange fuzzy display and collision problem

Post by courtjus » Tue May 26, 2009 4:57 pm

aroleon : i didn't play with customisation
jaxad0127 : i'll try thi
Post Reply