[NOT A BUG] Job Problem

Ask for help regarding any technical issue or report any bug or OS independent issues.
Locked
spit
Peon
Peon
Posts: 4
Joined: Tue Jan 10, 2006 6:05 pm

[NOT A BUG] Job Problem

Post by spit » Tue Jan 10, 2006 6:42 pm

My job status have the pink bar full and is 15/0. What can i do?
spit
Peon
Peon
Posts: 4
Joined: Tue Jan 10, 2006 6:05 pm

Post by spit » Tue Jan 10, 2006 7:36 pm

now its 267/0. somebody help me!!
User avatar
Peacemaker
Peon
Peon
Posts: 96
Joined: Mon Apr 04, 2005 8:41 pm

Re: Job Problem

Post by Peacemaker » Tue Jan 10, 2006 8:24 pm

spit wrote:My job status have the pink bar full and is 15/0. What can i do?
Nothing,

of course you can sell your Soul but then your Character will be wiped on the new Server (someday)
Peacemaker: Level 58 - STR 60+ / AGI 30 / VIT 36 / INT 5 / DEX 20 / LUK 5 - wiped because of inactivity... :(
spit
Peon
Peon
Posts: 4
Joined: Tue Jan 10, 2006 6:05 pm

Post by spit » Wed Jan 11, 2006 9:48 pm

nothing?? why?
User avatar
Modanung
Knight
Knight
Posts: 1719
Joined: Fri May 20, 2005 4:51 pm
Location: Groningen, The Netherlands
Contact:

Post by Modanung » Wed Jan 11, 2006 10:37 pm

Because it's no bug.

You can become a programmer for the team though, that would maybe help shorten the phase we're in. :)
If you're looking for 3D FOSS games be sure to check out LucKey Productions on itch.io
WoRm
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: Sun Mar 19, 2006 7:58 pm
Location: France

Post by WoRm » Wed Mar 22, 2006 7:12 am

I have the same problem....My job is at level 10 and it doesnt increase....440/0.....:(
User avatar
Modanung
Knight
Knight
Posts: 1719
Joined: Fri May 20, 2005 4:51 pm
Location: Groningen, The Netherlands
Contact:

Post by Modanung » Wed Mar 22, 2006 10:44 am

That's because 10 is your maximum joblevel at the moment.
If you're looking for 3D FOSS games be sure to check out LucKey Productions on itch.io
User avatar
Tenche
Novice
Novice
Posts: 421
Joined: Tue Jun 14, 2005 9:21 pm
Location: Reston
Contact:

Post by Tenche » Wed Mar 22, 2006 12:22 pm

what happends when u get new job levels in the game my 12323/0 i get to by 12323 job skills?
User avatar
Rotonen
TMW Adviser
TMW Adviser
Posts: 3154
Joined: Wed Sep 08, 2004 8:48 pm
Location: Espoo, Finland

Post by Rotonen » Wed Mar 22, 2006 3:11 pm

No, it will start from zero, since you just changed your class. The internet is full of stuff about the Ragnarok Online gamesystem: Google is your friend.
This message used to be meaningful.
Locked